Financien

Maak gebruik van het online beleggingsplatform van LYNX

Er zijn tegenwoordig vele online platforms die het je mogelijk maken om vanaf elke plek die je je maar kunt bedenken te beleggen, maar LYNX onderscheidt zich doordat het bedrijf inmiddels al vijftien jaar bestaat. Dat betekent dat je met een betrouwbare partij te maken hebt, want anders was dit platform al lang weer kopje onder gegaan. Met LYNX gaat het echter heel erg goed en de awards die ze als broker gewonnen hebben, zijn hier duidelijk getuige van. Je kunt terugvallen op persoonlijke service en een expertteam dat al jouw vragen beantwoordt. Dat is zeker voor startende beleggers een hele geruststelling. Het meest bijzondere is de leeromgeving die via de website aangeboden wordt. Er worden elke maand webinars georganiseerd waarbij je meer kunt leren over de optiebeurs en of je met beleggen die weg in wilt slaan. Via de nieuwsbrieven die elke week in je mailbox verschijnen. En ben je nog steeds geboeid door wat beleggen je nog meer kan brengen? Dan is er elk jaar het beleggersdebat met interessante en kundige sprekers.

Makkelijk en snel beleggen met de beleggingssoftware van LYNX

Succesvol beleggen is afhankelijk van de tools die je ter beschikking hebt. Voor een ervaren belegger mogen deze tools wat complexer en diepgaander zijn, terwijl een startende belegger graag een beknopt overzicht wil om te kunnen beslissen over kopen of verkopen. Die diepgaande informatie komt dan later van pas als er wat ervaring met beleggen is opgedaan. Bij LYNX kun je gelukkig je eigen tool kiezen. Dit houdt in dat je op basis van je eigen kennis en ervaring een keuze voor jouw ideale handelsplatform maakt. De opties die je hebt, zijn: het installeren van de speciaal ontwikkelde software, een online platform dat functioneert zonder de installatie van software en een app. Vooral de app is steeds populairder. Je hebt je telefoon altijd bij de hand en kunt in een oogopslag zien of het slim is om een van je beleggingen direct te verkopen. Op een ander moment zie je dat aandelen die al langer je aandacht trokken nu een gunstige prijs hebben. Je koopt ze en brengt zo meer variatie aan in je portefeuille.

Waar ga jij in beleggen?

Je bent inmiddels overtuigd van de service en de educatieve mogelijkheden die LYNX biedt. Je weet ook welke beleggings omgeving voor jou het beste werkt en hebt de app van LYNX al geïnstalleerd. Dan wordt het nu tijd om te ontdekken waar je in kunt beleggen, want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Je hebt namelijk niet alleen de keuze uit wat er op de Nederlandse beurs verhandeld wordt, maar kunt ook je horizon verbreden en in het buitenland snuffelen naar wat goede investeringen zouden zijn. Na je te hebben verdiept in het handelsaanbod van LYNX, kun je via Compare All Brokers dit handelsaanbod handig vergelijken met dat van anderen. Zo voel je je zeker van je keuze en begeef je je met vertrouwen op de beleggersmarkt, of het nu je eerste beleggings stap is of je een doorgewinterd belegger bent.

Dit vind je misschien ook leuk...