Ondernemen

5 tips voor onvergetelijke bedrijfsuitjes

Komt het jaarlijkse bedrijfsuitje er weer aan? Het is altijd weer flink zoeken naar het perfecte uitje. Bowlen en uiteten worden op het gegeven moment maar saai, het is tijd voor iets anders. Wij hebben 5 leuke tips voor je op een rij gezet voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

1. Een sloepenrally  

Met alle collega’s een stukje varen staat natuurlijk al garant voor flink wat gezelligheid, maar wat als er ook nog eens een competitief spel bijzit? Je krijgt van de spelleider een aantal spannende opdrachten voor tijdens het varen. Je werkt in teams en krijgt gekke opdrachten zoals het vissen van objecten uit het water en cryptische raadsels. Ook leer je meteen de stad kennen waar je in vaart. Een cultureel uitje met je favoriete collega’s? Kies voor een sloepenrally!

2. Een spannende dropping

Zijn jullie een avontuurlijk bedrijf? Wat dacht je dan van een ouderwetse dropping? Laat je collega’s in teams droppen. Met blinddoek op worden de teamleden op een onbekende plek gedropt. Jullie hebben enkel een kompas op zak en moeten als eerste de weg terugvinden naar de beginlocatie. Uiteraard krijg je onderweg tips en opdrachten die je team helpen om de weg terug te vinden.

3. De slimste mens

Wie kent het niet, de spannende TV show ‘de Slimste Mens’. Speel met jouw collega’s in teams tegen elkaar in een dynamische en uitdagende quiz. Bedrijfsuitje Rotterdam gezocht? Heb jij even geluk! Dit is precies waar De Slimste Mens georganiseerd wordt voor bedrijven. Test jullie teamwork uit in een super leuke middag, waar sowieso nog maanden over gesproken wordt eenmaal terug op het werk. Wist je dat de meeste leuke bedrijfsuitjes te vinden zijn in Rotterdam? Ook als je even moet reizen is het zeker de moeite waard om voor deze ondernemende stad te kiezen.

4. Wie is de mol?

Is al het bovenstaande nóg niet spannend genoeg? Ga voor een uniek potje Wie Is De Verrader! Tegenwoordig wordt ook dit al georganiseerd voor bedrijven. Hoe goed ken jij je collega’s? Test het uit en kom erachter wie zijn dubbele identiteit heeft verborgen.

5. Leer elkaar beter kennen

Kennen de collega’s elkaar nog niet zo goed? Leer elkaar beter kennen met een teambuilding spel! Er zijn diverse spellen georganiseerd voor bedrijven waarbij gewerkt wordt aan teambuilding. Dit alles op een leuke manier, met veel humor, creativiteit en gezelligheid.

Genoeg mogelijkheden dus om af te zien van die saaie bedrijfsuitjes. Ga voor iets nieuws! Leer elkaar beter kennen in een ontspannen en creatieve setting en kies voor een bedrijfsuitje waar alle collega’s warm voor lopen. 

Dit vind je misschien ook leuk...