Ondernemen

Het voordeel van tweedehands kantoormeubelen

Alles stijgt in prijs, waaronder ook meubels. Het is voor veel mensen daarom belangrijk om extra zuinig met spullen om te gaan en te kijken waar eventueel in bespaard kan worden. Op het moment dat je een kantoor hebt waar verschillende medewerkers werken, wil je wel de beste werkplek voor hen beschikbaar hebben. Hier heb je wel meubilair voor nodig en om alle benodigde spullen compleet nieuw aan te schaffen kan al snel oplopen tot een hoge prijs. In plaats van investeren in gloednieuwe spullen, kun je ook de keuze maken om te vervangen wat hoognodig is of om te investeren in tweedehands meubelen. 

 

Een groot aanbod

Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor het aanschaffen van tweedehands kantoormeubelen. Dus er is genoeg keuze uit meubels waar je je kantoor mee kunt inrichten. Veel van deze plekken zullen ook nog eens beschikken over meubels van goede merken, waardoor je bijna zeker weet dat de spullen die je tweedehands aanschaft van goede kwaliteit zijn. Tweedehands betekent namelijk niet dat het niet veel meer waard is, want niet alle producten worden nog eens tweedehands aangeboden. Spullen ondergaan eerst een grondige keuring waarin al een aantal spullen afvallen, omdat deze echt niet meer goed zijn. Spullen die zeker nog een tweede leven kunnen krijgen worden zo goed als nieuw weer op de markt gebracht en deze kun jij dan aanschaffen voor in je kantoor.

 

De basis

Een goede werkplek begint bij een goed bureau en gelukkig kun je op de markt genoeg tweedehands bureaus vinden. Bij Lamers is een groot aanbod aan verschillende bureaus en deze lopen uiteen van een normaal bureau, tot een zit-sta bureau. Ook zijn er bureaus die geschikt zijn voor wel twee werkplekken, waardoor je gelijk twee vliegen in een klap vangt. Van de beste merken worden er tweedehands bureaus aangeboden op Lamers en doorn het grote aanbod heb je genoeg keuze om het juiste bureau voor jouw werknemers op kantoor te vinden.

 

Ook voor thuis

Steeds meer mensen werken veel of volledig thuis, maar niet iedereen beschikt over een eigen werkplek. Om zo gezond mogelijk te kunnen werken is het wel belangrijk om een eigen plek te hebben waar je kunt werken, maar dit niet altijd voor iedereen haalbaar. Mocht je wel beschikken over een plekje in je woning waar je een eigen werkplek kunt creëren kan dit zeker een goed idee zijn. Het tot stand brengen van een eigen werkplek hoeft echter niet veel te kosten. Misschien beschik je al over een bureau en een goede stoel en heb je dus zo een werkplek bij elkaar. Als je dit echter niet hebt, kun je ook voor een thuiswerkplek de keuze maken om tweedehands meubels aan te schaffen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten en nieuw betekent niet altijd beter.

Dit vind je misschien ook leuk...