Ondernemen

Pakketjes verpakken met vertegenwoordiging

Hoe handig is het dat je meteen vertegenwoordiging van je bedrijf laat zien wanneer er een pakketje de deur uit gaat? Er zit natuurlijk een label op voor de ontvanger van het pakket waar ook jouw adresgegevens en bedrijfsnaam op staan, maar dat maakt het niet perse meteen super duidelijk. Ook is het soms dan juist fijn om extra reclame te maken waar je dan verder niet veel meer moeite voor hoeft te doen. Het is namelijk heel fijn en heel handig om het op deze manier te doen en op een laagdrempelige manier het pakketje meteen aan te kleden. Voor meer tips, lees dan vooral mee.

Stickers gebruiken

Een van de makkelijke manieren om meteen jouw bedrijf kenbaar te maken aan de buitenwereld wanneer ze het pakketje zien, is door middel van stickers. Je kan stickers plakken op de zijkant bijvoorbeeld omdat deze vaker gezien wordt dan precies de bovenkant. Zo is het met verzenden ook zo dat het meteen helder is van welk bedrijf het pakketje komt en dit is eigenlijk wel heel makkelijk.

Gebruik bedrukte papiertape

Daarnaast zou je ook gebruik kunnen maken van bedrukte papiertape. Het handige hiervan is dat het de verpakking wat meer uitstraling geeft en je hebt toch al tape nodig om het pakketje dicht te maken meestal. Het kan dan heel mooi zijn om er bedrukt tape voor te gebruiken, waardoor mensen meteen kunnen zien waarvan het pakketje is.

Andere bedrukte tape of bedrukte dozen

Een andere manier is natuurlijk om gebruik te maken van bedrukte dozen. Er zijn vast een aantal webshops waarvan je de bedrukte doos al kent en eigenlijk al meteen weet van welke webshop het af komt. Wel is dit een redelijk hoge kostenpost, omdat het best wel een investering is om jouw eigen kartonnen dozen te hebben bijvoorbeeld. Je zou dan ook kunnen kiezen voor andere bedrukte tape. Denk aan PVC tape of juist tape met een waarschuwing erop. Neem eens een kijkje op tapeprint.eu om nog meer te ontdekken wat er kan!

Dit vind je misschien ook leuk...