Zakelijk Advies

Even een lintje eromheen

Binnen in de werkplaats is of buiten op een open terrein? Soms is afzetlint vereist, bijvoorbeeld bij bepaalde noodsituaties. Kunnen vertrouwen op een goed product is belangrijk, zeker wanneer er een bedrijfsnaam of een herkenbaar logo op staat. Het duidelijk kunnen markeren of afbakenen van iets met behulp van van goed afzetlint draagt bij aan de gehele veiligheid. Duidelijk bedrukt afzetlint valt altijd op, zelfs wanneer het donker is. Er zijn vele combinaties mogelijk om voor meerdere doeleinden te kunnen gebruiken. Van standaard rood met wit tot aan special paints, bedrukt afzetlint is onmisbaar.

Afzetlint voor nood of niet

Bedrukt afzetlint bestaat er voor bijna iedere denkbare situatie. Voor nooddiensten is het een onmisbaar stuk gereedschap. Ook is het mogelijk het lint te laten bedrukken voor bijvoorbeeld een jubileum of een trouwerij. Een parkeerterrein afbakenen met feestelijk bedrukt afzetlint geeft toch weer een extra dimensie aan het feest. Opvallen is de belangrijkste functie en kleuren kunnen naar eigen voorkeur worden uitgekozen. Bij twijfel is het altijd mogelijk om contact op te nemen voor advies van deskundigen. De visie van iemand met ervaring kan handig zijn bij het beslissen.

Lengte, breedte en dikte

Het doel waarvoor bedrukt afzetlint moet worden gebruikt bepaalt de dikte, lengte en breedte ervan. Bijvoorbeeld in de werkplaats, tussen de kasten, is een dun afzetlint toereikend genoeg. De breedte kan natuurlijk naar eigen smaak worden gekozen. Buiten is een ander verhaal met andere vereisten. Weersomstandigheden kunnen een afzetlint doen verkleuren of scheuren. Op open terreinen kan het hard waaien en op bouwplaatsen vliegt er dan ook nog eens veel zand en stof door de lucht. Het afzetlint voor buitengebruik moet daarom sterker zijn om weer en wind te kunnen weerstaan.

De groene gedachte en afzetlint

De term milieuvriendelijk wordt overal opeens veel gebruikt. Ook in de wereld van bedrukt afzetlint en bedrukt tape hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Natuurlijke lijm en milieuvriendelijke verf dragen samen met biologisch afbreekbaar afzetlint bij aan een groenere wereld. Het is belangrijk op de hoogte te zijn van al deze nieuwe ontwikkelingen omdat deze vaak ook nog eens aangenamer zijn voor de portemonnee. Winst maken tijdens de inkoop is nooit verkeerd.

Dit vind je misschien ook leuk...