Zakelijk Advies

Oordopjes kopen: hoor jij erbij?

Als je nieuwe oordopjes gaat kopen ben je waarschijnlijk al op de hoogte van de belangrijkste keuze die je op dit gebied moet gaan maken. Kies je voor de draadloze variant die de laatste jaren mateloos populair is geworden of ga je gewoon weer voor de welbekende optie van oordopjes met draad? Voor de meeste mensen die voor deze keuze staan is het een kwestie van budget: zijn draadloze oordopjes de investering echt waard? Of zijn ze eigenlijk alleen maar een ietwat dure trend die vooral dient als statussymbool? We zetten in dit artikel het een en ander op een rijtje zodat jij de juiste afweging kunt maken over de daadwerkelijke toegevoegde waarde van het gebrek aan een draadje. Dus, we beginnen direct met de belangrijkste vraag, waarom draadloze oordopjes?

Waarom draadloze oordopjes? 

Laten we even beginnen bij een situatie die voor iedereen herkenbaar is. Je haalt je verfrommelde oortjes uit je zak, prutst en friemelt er wat op los tot je ze eindelijk per ongeluk uit de knoop hebt, doet trots in je oren en zet je muziek aan. Maar, tot je grote schrik doet een van de oortjes het niet meer. Herkenbaar? Het is een veelvoorkomend probleem. Op de een of andere manier lijkt het alsof de draadjes van jouw earphones hun best doen om zo goed mogelijk in de knoop te raken. Tegelijkertijd leidt dit ertoe dat de overdracht van het geluid van jouw smartphone naar de oren steeds minder goed wordt. Want wat blijkt? Die draadjes kunnen helemaal niet goed tegen al dat draaien en knopen. Dus, niet alleen ben jij de hele tijd bezig die draadjes netjes te houden, hetgeen niet bepaald goed lukt. Maar tegelijkertijd zijn beschadigde draadjes ook nog eens de nr 1 reden waarom jij straks weer nieuwe oortjes moet gaan kopen. 

Ook een financiële keuze

En daarmee kunnen we stellen dat het aankopen van draadloze oortjes ook gewoon in financieel opzicht de betere keuze zou kunnen zijn. Draadloze oordopjes gaan immers langer mee aangezien het meest kwetsbare gedeelte er tussen uit is gehaald. Daarbij, denk maar eens aan de kilometers aan bedrading die we jaarlijks met zijn allen besparen door al deze fragiele draadjes niet meer te gebruiken. Gelukkig voor jou dalen de kosten van draadloze oortjes ook nog eens redelijk snel. Er zijn inmiddels vele verschillende bedrijven die zeer goede kwaliteit draadloze oortjes aanbieden voor een goede prijs. Je betaalt absoluut niet langer de hoofdprijs en er is voor elk segment wel een goede optie beschikbaar. 

De juiste oordopjes, het optimale luisterplezier

Al met al kunnen we stellen dat draadloze oordopjes van Rolfstone echt geen overbodige luxe zijn. Ja, het is een investering, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. Betere geluidskwaliteit, geen gedoe meer met kabeltjes die verstrikt raken en beschadigen en voor de prijs hoef je het eigenlijk ook niet meer te laten. Het optimale gemak en luisterplezier op basis van betrouwbare en duurzame technologie. Klinkt dat jou niet als muziek in de oren?

Dit vind je misschien ook leuk...