Ondernemen Zakelijk Advies

Tijd voor een manager?

Bent u een vrouwelijke ondernemer die gefrustreerd is in uw zaken van 6-7 cijfers?

Voel je je overweldigd, overbelast en weet je niet waar je heen moet?

Heb je het zo druk met alles in je bedrijf dat je nooit tijd hebt om je te concentreren op die taken op hoog niveau die echt directe groei voor je bedrijf zullen brengen?

Uw bedrijf is mogelijk klaar om een ​​Online Business Manager (OBM) in te huren.

Wanneer uw bedrijf is uitgegroeid tot meerdere 6-7-cijfers, moet u een CEO en visionair worden om uw bedrijf naar hogere groeiniveaus te leiden. Het bedrijf gaat nu een eigen leven leiden en als je te lang in de doe-rol blijft, verlies je de controle over je visie.

Als u net als de meeste vrouwelijke ondernemers bent, bent u uw bedrijf begonnen om enkele of alle van de volgende redenen:

Je wilde controle over je tijd en het geld dat je verdient
Je wilde dat je werk impact zou hebben in de wereld
Ziek van de 9-5 sleur
Een bedrijf hebben dat u kunt plannen rond uw gezin en persoonlijke doelen
Zet je in voor iets groters dan jezelf
Creëer financiële vrijheid en tijd
Als u een bedrijf met meerdere 6-7 cijfers heeft, is het misschien tijd om uit de dagelijkse bedrijfsvoering en het management te stappen. Jij bent de enige die jouw bedrijf naar de volgende niveaus kan leiden. Alleen u weet hoe u uw bedrijf vooruit kunt helpen. Er is nu veel vraag naar tijd en focus om uw bedrijf naar het volgende niveau te leiden.
Het resultaat als u niet opstapt, is dat het bedrijf begint te stagneren – u bereikt het plafond in uw vermogen om verder te groeien. Je zult moeten stoppen met proberen alles alleen te doen en te beheren, want het is gewoon niet duurzaam. Je hebt hulp nodig in het bedrijfsleven. In deze fase van uw bedrijf heeft u een team dat taken uitvoert.

Nu is de rol die u wilt aannemen een Online Business Manager, een Integrator, die uw dromen en doelen kan verwezenlijken en ze kan verwezenlijken. U hebt iemand nodig die effectief kan ingrijpen en uw team kan beheren, uw dagelijkse activiteiten en marketingbeheer kan beheren, projecten kan beheren en statistieken kan analyseren en rapporteren om te bepalen wat werkt – en wat niet.

Als je niet achter het bureau van de manager vandaan kunt komen, zal frustratie je overweldigen… als dat nog niet het geval is. Je zult worstelen met “het plafond raken” en “het gevoel hebben vast te zitten” – als je dat nog niet bent. Je leven en relaties zullen eronder lijden omdat je elke dag een waanzinnig aantal uren werkt om alles draaiende te houden. Je kunt dit tempo niet bijhouden, en uiteindelijk zal er iets geven. Je zult een burn-out krijgen. Ik heb het ontelbare keren gezien.

Terwijl je dit hele artikel leest, vraag je je misschien af ​​of het tijd is voor jou om een ​​Online Business Manager in te huren.

Hier zijn drie manieren om te weten of je er klaar voor bent.

Financiële gereedheid

Het inhuren van een Online Business Manager is een investering op lange termijn. Een OBM vervangt geen team van mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van taken – u kunt een onbeperkt aantal virtuele assistenten inhuren voor het voltooien van taken. Een Online Business Manager leidt uw bedrijf terwijl u de rol van CEO en leider op zich neemt.

Psychologische gereedheid

U bent klaar om een ​​bepaalde mate van controle in uw bedrijf over te dragen aan iemand die u vertrouwt. Je weet dat je hulp nodig hebt in het bedrijfsleven, en je wilt niet meer de enige zijn die de leiding heeft. Je begrijpt dat het misschien ongemakkelijk is om enige controle aan iemand anders over te dragen, maar je bent bereid om het te doen omdat je diep van binnen weet dat het tijd is. En je bent klaar om los te laten wat je niet echt leuk vindt om terug te keren naar het gebruik van je unieke geschenken om het bedrijf te laten groeien.

Gereedheid voor levensstijl

Je bent klaar om in balans te komen en je leven terug te krijgen. Je bent klaar om een ​​hernieuwd gevoel van passie te voelen voor wat je doet, en je kijkt ernaar uit om de tijd te hebben om te creëren en strategieën te bedenken. Als u de rol van de manager loslaat, voelt u zich verfrist en energiek, en gaat u zich ALLEEN concentreren op wat u kunt doen om het bedrijf te laten groeien.

Dit vind je misschien ook leuk...